среда, 12 марта 2014 г.

Як готують дівчат охоронців в Китаї



Останніми роками в Китаї виріс попит на послуги охоронців. І якщо раніше ця професія вважалася суто чоловічою, то сьогодні її з таким же успіхом освоюють жінки. У Академії безпеки Чингиса вихованців навчають захищати своїх підопічних в стилі загонів спеціального призначення. Строгий курс підготовки, який необхідно пройти, включає бойові мистецтва, навчання техніці виживання і захисту клієнтів в умовах раптової атаки, евакуацію під щільним вогнем перевершуючих сил супротивника і так далі. Пропонуємо подивитися на те, як це робиться.




Попит на жінок-охоронців в різних країнах росте рік від року. Враховуючи цю тенденцію, заповзятливі китайці організували курси по підготовці елітних жінок-охоронців.
Курси розраховані на 8 - 10 місяців інтенсивних тренувань. За підсумками яких, найуспішніших чекає подальше навчання в найсильнішій Міжнародній академії безпеки в Ізраїлі.
Для прийняття на курси охоронців дівчата повинні пройти жорсткий відбір і тільки найсильнішим буде дана можливість навчатися на курсах.



На курсах охоронців дівчат чекають інтенсивні тренування: це і силові вправи, і вправи на витривалість, вивчення різних видів бойових мистецтв.
Процес тренування дуже нагадує відомий гонконзький фільм «Гола зброя», в якому на закритій території була організована підготовка елітних жінок-кілерів. У фільмі дівчата, що вижили, після такого смертельного відбору ставали страшною зброєю.
В цілому такі навантаження витримає не кожна дівчина. Та зате після успішного проходження таких курсів кожна дівчина-охоронець може сміливо претендувати на високооплачувану роботу охоронця.



Отримавши статус охоронця, вони зможуть охороняти багатих жінок, яким потрібний захист.
На сьогодні такі курси проходять на прекрасному тропічному острові Хайнань, в місті Санья. Організувала курси компанія «Tianjiao Special Guard/Security Consultant Ltd».

http://www.velomagazin.com.ua/

Комментариев нет:

Отправить комментарий